Stefan Wassink

Online mediaspecialist zit soms gewoon om de hoek

30 augustus 2017
Arnhem

“We zitten vaak dichterbij elkaar met onze ondernemingen dan we weten. Je zult het misschien gek vinden als ik dat als online mediaspecialist zeg, maar juist het elkaar kunnen ontmoeten en in de ogen kijken is belangrijk voor succesvol zakendoen. Vandaar mijn behoefte veel ondernemers te ontmoeten.”

Deze zomer richtte de Arnhemmer Stefan Wassink het bedrijf Wassink Studio Wassink op. Daarvoor werkte hij tien jaar samen met Robin van Doorn in Dreamix Studio. Ze ontwikkelden vele tientallen apps, waarvan sommige zelfs met een award beloond. Bekende namen komen voorbij in de portfolio: Dirkzwager, Runtrainer, Timalux.

Stefan heeft zich onlangs bij Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) aangesloten en is benieuwd naar de andere leden. Hij wil ze ontmoeten, en brengt daarvoor een kaart in beeld met alleen al vlakbij zijn kantoor aan huis tientallen ondernemers toont. Verbinden, dat is wat hij wil. Mensen met elkaar in contact brengen, elkaar laten versterken. En helemaal als ze om de hoek blijken te zitten.

Projectstrategie

Stefan is in feite een regisseur van online toepassingen, de verbinder van de noodzakelijke disciplines die er zijn om online meer zaken te kunnen doen. Hij is een one man army, en tegelijkertijd een teamplayer die schouder aan schouder met zijn opdrachtgever of partner een ingewikkelde klus klaart. Denkt vanaf scratch mee tot en met de oplevering. De kern van wat hij doet is projectstrategie en productontwikkeling.

Facebookcampagnes

Zelf heeft hij in de afgelopen tien jaar meer dan 150 oplossingen voor klanten gemaakt. Online, met een mooie grafische insteek, en een sterke programmering, webshops, apps, websites, facebookcampagnes, en zelfs drukwerk.

Mooi moment voor een ontmoeting. www.studiowassink.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *