Anneke Polman: van buurthuis tot boardroom
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto

Anneke Polman: van buurthuis tot boardroom

Van buurthuis tot boardroom: als er iets losgetrokken moet worden is Anneke Polman de juiste persoon om dat aan te pakken, bloot te leggen, in beweging te krijgen, op te lossen. Drie jaar geleden begon ze PUUR POLMAN en sindsdien heeft ze niet bepaald stilgezeten.

Een brede variëteit aan opdrachten kruiste haar pad, dat gestut wordt door een basis van verandermanagement, provocatief coachen en projectmanagent. De Arnhemse weekendschool werd door haar in het zadel geholpen, maar ze begeleidt ook organisaties als WeHelpenArnhem en de Driestroom, en veel kleine en grote ondernemingen.

Veel biersoorten
Ze is recent lid geworden van Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA). Van OKA verwacht ze veel ‘biersoorten’, zegt ze: veel verschillende mensen, veel verschillende gesprekken, veel uitwisseling. En vice versa. Ze hoopt veel ondernemers te kunnen inspireren.

Geen policy
In haar werk is ze dan ook beurtelings intuïtief en berekenend, zweverig en concreet, onorthodox en conform. Een workshop, test of analyse wordt alleen ingezet als dat nuttig is, niet omdat dat policy zou zijn. Haar gedreven professionalisme wordt aangevuld met een warme empathie en mensgerichtheid.

Geen gemekker
Waarom ze na jaren in het onderwijs tot dit vak is gekomen? “Omdat het me blij maakt als ik mensen en projecten die vastgelopen zijn in beweging kan zetten. Ik ben gericht op actie en beweging, werk vanuit verwondering in plaats vanuit gemekker.”

Auteur Geschreven door:

Frank Thooft

Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

04 jun

04:29
Locatie: Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud, Van Cranenborchstraat 7

Uitreiking MVO Award 2018, Nijmegen

17 mei

04:29
Locatie: Showroom Arnhem, Langstraat 20, Arnhem

Energy Café