Nijmeegs Ondernemerscafé breidt uit
Redacteur: André Sonneville | Fotograaf: Theo van Zwam

Nijmeegs Ondernemerscafé breidt uit

Ondernemers uit de buurgemeenten van Nijmegen zijn voortaan - als nieuwe partner, gast, introducee of eenmalige bezoeker - ook welkom bij de tweewekelijkse netwerkborrels van het Nijmeegs Ondernemerscafé in het café van concertgebouw De Vereeniging. Voor deze uitbreiding heeft het bestuur van het Ondernemerscafé, onder leiding van voorzitter Turgay Tankir (MVO Solutions Regio Nijmegen), de spelregels voor partners en gasten van de netwerkborrel gewijzigd. 

Vanaf vrijdag 16 februari zijn dus ook ondernemers uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Lingewaard, Overbetuwe en Wijchen uitgenodigd de netwerkborrel op de late vrijdagmiddag bij te wonen.

De spelregels zeggen over het partnerschap: “Een partnerschap is mogelijk als je directeur, eigenaar of plantmanager bent, dus dat je beslisser of eindverantwoordelijke bent van een bedrijf of organisatie in Nijmegen of uit een aangrenzende gemeente. Voor ondernemers uit de aangrenzende gemeenten geldt daarnaast dat het een bedrijf van omvang is met 10 of meer medewerkers en van toegevoegde waarde kan zijn voor de huidige partners.”

Tijdens de vorige bijeenkomst van het Ondernemerscafé Nijmegen hebben de ‘cafébezoekers’ bestuurslid Margriet Schoevaart (P&O adviseur) in het zonnetje gezet om haar te bedanken voor de zittingstermijn van de afgelopen drie jaar. Ze is opgevolgd door Nellie van der Moolen (De Taalfactor Communicatieadvies) uit Oosterhout, die per 1 januari van dit jaar de rol van penningmeester overgenomen. Het Nijmeegs Ondernemerscafé heeft bij die gelegenheid tevens gastvrouw Simone van Eerd uitgezwaaid. Per 1 februari rondt zij haar studie af bij het Rode Kruis in Den Haag.

Meer informatie: http://www.nijmeegsondernemerscafe.nl/spelregels-partnerschap-nijmeegs-ondernemerscafe-2017/


Op de foto: v.l.n.r. Turgay Tankir, Margriet Schoevaart, Rob M. Visser (Rovinij) en Simone van Eerd bij Concertgebouw de Vereeniging.

Tags: @nijmeegsondernemerscafe | @stadsschouwburgendeVereeniging

Auteur Geschreven door:

André Sonneville

}
Foto's Fotografie door:

Jeroen Wallbrink

Frank Thooft is bedrijfsjournalist en bladmanager

Bekend van:

Wallbrink Crossmedia
Agenda Activiteiten

14 mei

15:57
Locatie: Focus Filmtheater, Audrey Hepburnplein Arnhem

Jan van Hooff bij preview Focus Filmtheater

07 mei

15:57
Locatie: Groot Warnsborn, Bakenbergseweg 277, 6816 VP Arnhem

Business borrel OKA