Veluwse natuur centraal in interieur en gerechten
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 08-02-2018

Veluwse natuur centraal in interieur en gerechten

Restaurant Twenty2 heeft een metamorfose ondergaan. Gerwin en Paula Sanders kozen voor een nieuwe inrichting, gebaseerd op de natuur van de Veluwe.

Ruim zeven jaar geleden betrokken chefkok Gerwin Sanders en zijn vrouw Paula een historisch pand aan de Van Kinsbergenstraat in de binnenstad van Apeldoorn. Met hun restaurant Twenty2 zetten ze zich culinair op de kaart met biologische producten van het seizoen, zoveel mogelijk uit de eigen streek. Het nieuwe interieur met accenten uit de natuur sluit hierop aan.

Mondgevoel

Gerwin Sanders omschrijft zijn kookstijl als modern, creatief en verfijnd. Hij gebruikt verschillende structuren om het mondgevoel spannend te houden. Ook de presentatie vindt hij belangrijk. Bloemen, verse kruiden, kleuren en verschillende vormen worden toegevoegd om de gerechten te verfraaien, maar ‘’uiteraard staat de smaak op de eerste plaats’’. Twenty2 is lid van Slowfood Nederland en Euro-Toques. Daarnaast heeft het restaurant een Bib Gourmand van Michelin.

Auteur Geschreven door:

Elisabeth van Horen

Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

13 dec

22:53
Locatie: KNNS, Wijchen

VNO-NCW Midden: KNNS

01 nov

22:53
Locatie: Arnhem

VNO-NCW Midden: Teijin Aramid