Even voorstellen: John Wallbrink
Redacteur: Klaas Dijkstra | Fotograaf: Jeroen Wallbrink Geplaatst op: 01-10-2018

Even voorstellen: John Wallbrink

John Wallbrink inspireert

Maak kennis met collega John Wallbrink. Binnen het PersPodium verantwoordelijk voor alle crossmediale activiteiten. John verdient zijn boterham met online concepten en lead generation. Zijn bedrijf, Wallbrink Crossmedia, staat als een huis.

Wallbrink inspireert, samen met zijn zoon Jeroen en een tien man sterk team vakspecialisten, ondernemers. John: “Zonder de digitale wereld kunnen we niet meer functioneren. De ontwikkelingen binnen deze tak van sport zijn enorm. Wij zorgen voor op maat gemaakte communicatieplannen. Plannen die de wow-factor hebben. Plannen die zorgen voor leads en meer naamsbekendheid.”

Nieuwsbrief-tool

“Zelf hebben we bijvoorbeeld een nieuwsbrief-tool in de markt gezet. De flexibele lay-outmogelijkheden zijn uniek. Het uiterst eenvoudig te bedienen back-endsysteem maakt het voor iedereen mogelijk om snel en doeltreffend nieuwsbrieven te maken die ook nog eens avg-proof zijn. En juist om het backendsysteem gaat het. In ons systeem zitten mogelijkheden om te kijken hoe klanten reageren op de nieuwsbrief en welke delen ervan goed en minder goed worden bezocht”, vertelt John.

Inspiratie

Aan het begin van zijn carrière werkte John als salesmanager bij Misset Vakbladen Doetinchem. “Daar heb ik het klappen van de zweep wel geleerd. Ik was verantwoordelijk voor de advertentieverkoop aan bedrijven in de voedingsindustrie en reisde daardoor dagelijks door het land. Elke klant wilde meer omzet. Met alleen een advertentie verkopen kwam ik niet aan mijn omzet. Door de opgedane ervaring kon ik mijn klanten ook inspiratie bieden binnen hun marketing- en promotieactiviteiten. Eigenschappen en ervaringen die ik nu vooral ook inzet bij Wallbrink Crossmedia.”

PersPodium

John en Jeroen hebben samen de website www.PersPodium.nl gemaakt en als sponsering ter beschikking gesteld aan de PersPodiumcoöperatie. “Op deze site kunnen alle PersPodium collega’s inloggen en hun artikelen en foto’s plaatsen. Doel van de website is om ondernemers te informeren over het ondernemersnieuws in de regio Gelderland. Door deze samenwerking kunnen wij ook met regionale ondernemers kennismaken en zo ons klantenbestand uitbreiden,” vertelt John verder.

Email Marketing TV

De jongste activiteit van Wallbrink Crossmedia is het kanaal Email Marketing TV op YouTube. Hier wordt duidelijk uitgelegd hoe om te gaan met alle facetten van emailmarketing, de mogelijkheden en vooral ook de waarde van deze manier van het doorgeven van kennis en ervaring.

Wow-factor

John geeft uw redacteur tenslotte aan nog eens aan dat hij zijn (toekomstige) klanten graag de wow-factor geeft en dat hij niet van de old-school is. “We helpen onze klanten ook met de presentatie van hun offertes. Is die aansprekend en heeft die de wow-factor? Klanten maak je niet zomaar. Alles moet kloppen. Ik help om van klanten ambassadeurs te maken.”

Dus. Wil je meer omzet, meer duidelijkheid in je productgroepen, een verkoopactie of gewoonweg je bedrijf professioneel presenteren? Neem dan contact op met Wallbrink Crossmedia gevestigd in het Gelderse Velp. Vraag naar John Wallbrink en maak een afspraak voor een inspirerend gesprek. Tel: 026-840 56 44. www.wallbrinkcrossmedia.nl

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

26 sep

03:28
Locatie: Retiro

SJOA ledenborrel

10 sep

03:28
Locatie: zalencentrum Staring in Zevenaar

Bedrijvenmarkt Zevenaar