Hulp na ongeval: rechtshulp en praktische ondersteuning
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 19-12-2018

Hulp na ongeval: rechtshulp en praktische ondersteuning

Niemand wil het maar iedereen kent het wel: dat ongeval waardoor je leven opeens op zijn kop staat. En wat dan? Je hebt direct rechtshulp nodig en praktische ondersteuning. Want er moet meteen een uitlaatservice voor de hond geregeld kunnen worden als jij in het ziekenhuis ligt – om maar een van de duizenden praktische oplossingen te noemen.

Mark Veenstra uit Oosterbeek kent het klappen van de zweep. Sinds 1992 is hij al werkzaam op het terrein van ongevallen, letselschade en oplossingen. In 2010 richtte hij HulpnaOngeval.nl op, het Nederlandse platform waarbij alle noodzakelijke dienstverleners zich aansloten waardoor een vraag over letselschade niet alleen direct opgepakt kon worden, maar ook meteen díe dienstverlener kon worden ingeschakeld die op dat moment nodig was. De hondenuitlaatservice, maar ook huishoudelijke hulp, traumaverwerking, schadeherstel, verpleging, revalidatie, enzovoorts.

Praktische oplossingen

Veenstra richt zich als letselschadespecialist op het ontzorgen van de cliënt; mensen die via hem een vette claim willen indienen kloppen onverrichterzake bij hem aan. “Het gaat mij om de cliënt zo snel mogelijk weer op de been te hebben, zijn of haar huishouden op orde te krijgen, revalidatie of re-integratie te regelen waardoor hij zo snel mogelijk weer aan het werk kan. Natuurlijk kijk ik naar de juridische positie van de cliënt, maar de praktische en reële kant van de zaak vind ik belangrijker. Liever zo goed mogelijk weer dóór kunnen dan die zak met geld en ongelukkig op de bank blijven zitten.” Veenstra heeft op zijn website een eenvoudig stappenplan gezet voor een eerste orientatie.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

19 feb

04:43
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

18 dec

04:43
Locatie: Heijenoordseweg 5 Arnhem

Kerstborrel Ronald McDonald Business Breakfast Club