IFS Broker certificaat voor Willem van de Velde Foodproducts BV uit Velp
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Frank Thooft Geplaatst op: 23-09-2019

IFS Broker certificaat voor Willem van de Velde Foodproducts BV uit Velp

Foodbroker Willem van de Velde Foodproducts BV is er in geslaagd het IFS Broker Higher level te behalen. De audit werd uitgevoerd op 4 oktober waarbij een score werd behaald van 99.09 %. In 2013 was Willem van de Velde Foodproducts BV één van de eerste Foodbrokers die zich vrijwillig liet certificeren. Met de huidige certificering bewijst het bedrijf wederom ruimschoots te voldoen aan de strenge voedselveiligheidseisen die er gesteld worden

De van huis uit slager Willem van de Velde is in 1998 gestart met zijn onderneming. Van de Velde:

“Vanaf het begin wist ik dat ik het anders moest doen dan een gemiddelde foodbroker.

Organisaties die kopen bij een foodbroker zijn vaak op zoek naar een kwalitatief hoogstaand en uniek product, wat ze bij een concurrent niet kunnen kopen. Hiermee heeft onze klant onderscheidend vermogen in zijn zaak.”

Exclusief

Foodbroker Willem van de Velde Foodproducts BV heeft exclusieve samenwerking met een fors aantal partners. Deze partners zijn producenten welke vaak in het buitenland zijn gevestigd. De Nederlandse markt bewerken is voor deze partners vaak een hele uitdaging waarbij Willem van de Velde Foodproducts ze graag helpt. Producenten moeten aan tal van eisen voldoen, voordat het überhaupt mag leveren aan het in Velp gevestigde bedrijf. Natuurlijk moet het een bijzonder product zijn tegen een aantrekkelijke prijs. Maar ook eisen als HACCP, BRC, en andere kwaliteitseisen bepalen wie er uiteindelijk mag leveren.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

08 okt

18:32
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

18:32
Locatie: Rozet

OKA in Rozet