IG&D met pitch & putt en muziek op vakantie
Redacteur: Jacob Schreuder | Fotograaf: Carlo Stevering Geplaatst op: 18-07-2019

IG&D met pitch & putt en muziek op vakantie

De leden van de Doetinchemse belangenvereniging voor ondernemers IG&D hebben de vakantie ingeluid met live muziek, een barbecue en een spelletje golf op de pitch & putt-banen in Doetinchem.

Deze banen langs de doorgaande weg tussen Doetinchem en Wehl zijn enkele jaren geleden door Henk van Slageren aangelegd op een voormalige, maar in z’n geheel gesaneerde vuilstortplaats.

De vorige functie bracht met zich mee dat een golvend terrein ontstond dat uitermate geschikt is voor een pitch & puttbaan. De holes zijn korter dan op een ‘officiële’ golfbaan, maar nog altijd tussen de 30 en 90 meter lang.

Zo is een volwaardig golfcomplex ontstaan dat voldoende uitdaging biedt. Ook zonder golfervaring biedt pitch & putt een sportieve ervaring. De 28 aanwezigen werden opgedeeld in zeven teams van vier spelers, die elk negen van de 18 holes afwerkten.

De live muziek werd verzorgd door de vier leden tellende Joint Adventure Band, die flink wat stevige covers bracht. Ondertussen kon worden genoten van een barbecue. Salades, stokbrood en toebehoren stonden binnen in de bij het golfcomplex behorende accommodatie.

Het vlees kon buiten bij de barbecue gehaald worden, waar het door Henk van Slageren op professionele wijze werd bereid.

Auteur Geschreven door:

Jacob Schreuder

Foto's Fotografie door:

Carlo Stevering

Agenda Activiteiten

23 mei

21:48
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

21:48
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze