Imke Bertrams: een coach is ook maar een mens
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Frank Thooft Geplaatst op: 18-03-2019

Imke Bertrams: een coach is ook maar een mens

Afgelopen jaar moest ze revalideren van een vervelend auto-ongeluk. Boem. Whiplash! Je denkt altijd: dat overkomt mij niet. Nou, haar dus wel, en Imke Bertrams was maanden uit de roulatie. De revalidatie verliep echter heel voorspoedig, en ze is nu weer helemaal up and running.

Ze heeft de periode van herstel ook gebruikt om haar visie op trainen en coachen scherper te stellen. Talenten, daar gaat het om. Met empathie en enthousiasme stort ze zich op het begeleiden van mensen en groepen. Ze triggert je en haalt talenten boven tafel die soms onvermoed waren, of onderbelicht.

Buitenland

Ze smeedt samenwerkingen tussen groepen die voorheen onmogelijk leken. Ze trekt stroeve verbanden los, ze creëert nieuwe een-tweetjes in het werk, wat voor werk en wat voor mensen dat ook zijn. Ze heeft jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt en kan moeiteloos schakelen tussen (bedrijfs)culturen en andere verschillen die er vaak zijn.

Iedereen

Iedereen heeft een talent, stelt ze, en haar missie is om die talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat doet ze met een passie en een tomeloze inzet, want ze snapt als geen ander dat je alleen dan het beste tot je recht komt. Dat afdelingen en groepen ook alleen dan het beste kunnen functioneren.

Dynamiek

Met haar diverse ervaring van de afgelopen jaren in haar rugzak en de door haar ontwikkelde aanpak is ze een graag gevraagde trainer of coach bij bedrijven, instellingen, organisaties. Groot of klein, dat maakt niet uit; elke groep heeft zijn eigen dynamiek waar Imke op aanhaakt.

Missie

Want het gaat allemaal om mensen. Haar auto-ongeluk heeft haarzelf ook weer met beide benen op de grond gezet: wat voor mens ben ik, wat is mijn missie op aarde, waar ben ik nu echt goed in, en hoe kan ik dat bij andere mensen naar boven halen?

Ooit

Haar bedrijf heet Buro Ooit, waarbij het tijdloze van het woord ooit staat voor het Ontdekken, Ontwikkelen en Inzetten van Talent. Ooit kom ik volledig tot ontplooiing, dat is de gedachte. Of nu, in deze training. Want dat kan ook. Aan de mens de keus.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

23 mei

19:13
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

19:13
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze