Lancering BNI-chapter Arnhem
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Frank Thooft Geplaatst op: 23-09-2019

Lancering BNI-chapter Arnhem

Ze waren al eerder opgestart maar nu kwam dan de officiele kickoff: BNI Arnhem presenteerde zich met 30 leden voor ruim 100 geinteresseerde Arnhemse ondernemers in het Buuthuis in Arnhem. Doelstelling is om te groeien naar 50 leden, want hoe meer leden hoe meer leads en omzet er gegenereerd kan worden. 

BNI bestaat al  sinds 1985 en is met meer dan 200.000 leden actief in 73 landen, aldus de zegsman deze ochtend. Je bent elkaars verkoper, elkaars ambassadeur. Het vertrouwen in elkaar, omdat je elkaar ook elke week tijdens een ontbijt ziet, maakt dat je elkaar omzet gunt en voor elkaar in je eigen netwerk zoekt naar contacten voor elkaar.

Tijdens deze ochtendsessie presenteerden de dertig leden zichzelf kort door een krachtige pitch waarbij ze hun specialisme verwoordden, maar soms ook een concrete vraag: ik ben op zoek naar... of ik zoek contact met ... en wie kan me in contact brengen? Geen poespas dus, je weet waar je aan toe bent. 

Dat alles levert 10 miljard omzet op, wereldwijd, maar het heeft ook een prijs: meedoen kost iets meer dan 900 euro per jaar, exclusief de ontbijten. Een vrijblijvende kennismaking kan altijd, daarvoor moet je even met bni Arnhem contact opnemen via de website https://bni-arnhem.nl/

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

08 okt

17:34
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

17:34
Locatie: Rozet

OKA in Rozet