Made in Apeldoorn laat exportkracht bedrijven zien
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 21-02-2018

Made in Apeldoorn laat exportkracht bedrijven zien

Ruim honderd Apeldoornse bedrijven die naar het buitenland exporteren, zijn geïnterviewd voor het boek Made in Apeldoorn. Hun verhalen zijn niet alleen te lezen in dit boek, maar ook op de website madeinapeldoorn.com.

De website madeinapeldoorn.com werd woensdag 14 februari tijdens een exportborrel gelanceerd bij Cor Rijken Verpakkingen in Lieren (gemeente Apeldoorn). Op deze bijeenkomst werden ook de Nederlands-, Engels- en Duitstalige versies van het boek uitgedeeld aan de deelnemende bedrijven.

Exportkracht

Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA), Rabobank, gemeente Apeldoorn, RCT Gelderland en Cleantech Regio Development zijn de initiatiefnemers van Made in Apeldoorn. ‘’Het Apeldoornse bedrijfsleven heeft sterke ondernemingen die het zeer goed doen en handelscontacten hebben over de hele wereld. Wij vinden het belangrijk dat wij de exportkracht van de Apeldoornse bedrijven laten zien.’’

Foto:
Jan-Willem Vos (RCT Gelderland) en Cor Rijken (rechts op de foto) tonen trots het boek Made in Apeldoorn dat tijdens de lancering van de website werd uitgereikt.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

19 feb

04:22
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

18 dec

04:22
Locatie: Heijenoordseweg 5 Arnhem

Kerstborrel Ronald McDonald Business Breakfast Club