Netwerken055 kiest voor ongedwongen sfeer
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Kiekfoto Rob de Joode Geplaatst op: 03-04-2018

Netwerken055 kiest voor ongedwongen sfeer

De doelstelling van Netwerken055 is verbinden en investeren in elkaar en elkaars netwerk. Niet in een keurslijf, maar juist door op informele wijze bij te dragen aan elkaars succes als ondernemer wil deze groep het verschil maken.

Netwerken055 is op initiatief van enkele ervaren ondernemers gestart in oktober 2017. De groep telt inmiddels twintig leden. ‘’Wij zijn ervan overtuigd dat je samen sterk bent door je netwerk open te stellen voor anderen. Onze bijeenkomsten hebben een informeel karakter. De sfeer is ongedwongen’’, zegt Arjen van Westerlaak, financieel adviseur bij Berkhof & Partners in Apeldoorn. Netwerken055 biedt een podium aan de ondernemer om zijn of haar bedrijf te laten zien en wisselt kennis en ervaring uit.

Programma

‘’Het verschil tussen ‘reguliere netwerkclubs’ en 055 is voornamelijk zichtbaar in de invulling van het programma’’, vertelt Arjen van Westerlaak. ‘’Zo organiseren wij de eerste drie weken van de maand op dinsdagochtend van 06.30 tot 09.00 uur een netwerkontbijt en de laatste dinsdag bieden we een bijzonder avondprogramma, altijd met een bepaald thema. Of we stellen spreektijd beschikbaar voor bijvoorbeeld een goed doel.’’ De leden kunnen daarnaast trainingen volgen en gaan op bedrijfsbezoek.

Parc Spelderholt

De bijeenkomsten worden gehouden op Parc Spelderholt in Beekbergen. Een unieke vergaderlocatie, vinden de leden van Netwerken055. Door hun wekelijkse sessies dragen zij als ondernemers bij aan de ontwikkeling van de studenten die op Parc Spelderholt wonen, leren en werken. Alles wat deze jongeren met een verstandelijke beperking leren, brengen zij direct in de praktijk door stage te lopen op het Parc.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Kiekfoto Rob de Joode

Agenda Activiteiten

19 feb

05:02
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

18 dec

05:02
Locatie: Heijenoordseweg 5 Arnhem

Kerstborrel Ronald McDonald Business Breakfast Club