Nieuwe coördinator Nijmeegs Ondernemerscafé
Redacteur: André Sonneville | Fotograaf: Broer van den Boom Geplaatst op: 22-08-2019

Nieuwe coördinator Nijmeegs Ondernemerscafé

Sandra Hagenbeek van CB Office Service heeft met ingang van 1 april 2018 de ondersteuning en coördinatie van het Nijmeegs Ondernemerscafé op zich genomen.

Met de komst van Sandra Hagenbeek is de wens van het bestuur van het Ondernemerscafé om secretariaat, coördinatie en gastvrouwschap in één hand te brengen, in vervulling gegaan. Op deze manier kan er nog efficiënter en effectiever worden gewerkt en ontstaat er één aanspreekpunt voor zowel intern als extern.

Sandra Hagenbeek verzorgt management- en projectondersteuning vanuit CB Office Service, onder andere voor bedrijvenvereniging Tradepark Nijmegen West (TPN-WEST). CB Office heeft een jarenlange ervaring in het ondersteunen van bestuurders. Sandra heeft tot 2017 een managementfunctie bij de Rabobank vervuld. Haar veelzijdige werkervaring geeft een extra aanvulling aan de werkzaamheden ten behoeve van het Nijmeegs Ondernemerscafé.

Dank aan voorgangers

Het bestuur is veel dank verschuldigd aan Jozan Coenen. Zij heeft wegens persoonlijke omstandigheden haar taak als coördinator vervroegd neergelegd. Jozan blijft met haar bedrijf First Seven partner van het Ondernemerscafé en blijft betrokken bij de organisatie van de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar. Ook Linda Nijhuis van ROVINIJ komt veel dank toe; zij heeft jarenlang met veel plezier het secretariaat verzorgd.

Nijmeegs Ondernemerscafé

Het Nijmeegs Ondernemerscafé positioneert zich in de zakelijke markt, politiek, onderwijs, cultuur, zorg en welzijn en is dé plek in Nijmegen waar netwerken de hoofdzaak is. Ondernemers treffen elkaar op elke eerste en derde vrijdag van de maand, met uitzondering van de zomermaanden. Tussen 17.00 tot 19.00 uur genieten ze van een aangeklede borrel in de Keizer Karel Foyer van De Vereeniging.

Het Nijmeegs Ondernemerscafé is daarnaast gastheer van de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch, die dit jaar voor de tiende keer (op 16 november) plaatsvindt.

Meer informatie: www.nijmeegsondernemerscafe.nl

Bij foto: Sandra Hagenbeek. Foto: Broer van den Boom

Auteur Geschreven door:

André Sonneville

Foto's Fotografie door:

Broer van den Boom

Agenda Activiteiten

26 sep

02:41
Locatie: Retiro

SJOA ledenborrel

10 sep

02:41
Locatie: zalencentrum Staring in Zevenaar

Bedrijvenmarkt Zevenaar