Nieuwe trampolineparken bieden veel spel en jump activiteiten
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Monkey Town Apeldoorn Geplaatst op: 29-08-2018

Nieuwe trampolineparken bieden veel spel en jump activiteiten

Sporten en springen is hot. Daar haakt Optisport op in met Krazy Kangaroo. Het nieuwe trampolinepark met een grootte van 2.700 vierkante meter wordt gevestigd op de locatie van Kids Playground aan de Schorpioenstraat. Optisport, waar Krazy Kangaroo onderdeel van is, heeft deze locatie overgenomen.

Na de verbouwing biedt het park naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, jump-area’s als de Freejump met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met onder andere extra hoge spring mogelijkheden, BigAirBag, Foam Pit, Slackline en een Ninja parcours.

Street Jump

In het voormalige PostNL pand aan de Christiaan Geurtsweg komt in 2019 een 2.500 vierkante meter groot trampolinepark onder de naam Street Jump. Franchisenemer van deze vestiging is Diederik Miedema, eigenaar van Monkey Town Apeldoorn. De verwachting is dat het park eind van het eerste kwartaal in 2019 is gerealiseerd. Zowel beginners als gevorderden kunnen er dan springen van de ene naar de andere trampoline en deelnemen aan tal van spel en jump activiteiten.

Foto: Trampolinepark Krazy Kangaroo opent de deuren aan de Schorpioenstraat in Apeldoorn.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Monkey Town Apeldoorn

Agenda Activiteiten

26 sep

02:24
Locatie: Retiro

SJOA ledenborrel

10 sep

02:24
Locatie: zalencentrum Staring in Zevenaar

Bedrijvenmarkt Zevenaar