Nieuwe vestiging Mobile Service Centre op Kerkenbos in Nijmegen
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 22-08-2019

Nieuwe vestiging Mobile Service Centre op Kerkenbos in Nijmegen

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft onlangs wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Adem Sarikaya wordt thans intern opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting eind juli 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging op Kerkenbos 1354 in Nijmegen om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. Mobile Service Centre mag sinds kort de titel ‘erkend elektrotechnisch installatiebedrijf’ voeren. Met deze erkenning laat Mobile Service Centre zien dat het reparaties aan Smartphones en tablets snel en vakkundig uitvoert, met extra zekerheden voor de consument.

Oprichter Gerard van den Heuvel in het persbericht: "Adem Sarikaya is 29 jaar jong en woont samen met zijn vrouw en 2 jaar jonge dochter in Nijmegen.  Adem is na zijn op de detailhandel gerichte  MBO-4 opleiding thans al geruime tijd manager van twee Vodafone filialen in zijn woonplaats. Een mogelijke switch naar het zelfstandig ondernemerschap houdt hem al een paar jaren bezig. Mede vanwege zijn ruime ervaring in de telecombranche heeft hij zich de laatste maanden georiënteerd binnen deze branche en kwam daarbij uit bij onze organisatie Mobile Service Centre.  De professionele marktbenadering (van zowel de consumenten- als ook de zakelijke markt), onze jarenlange ervaring in de franchise industrie en de 'ontzorging' die wij onze franchisenemers bieden, waren argumenten voor Adem om zich bij ons aan te sluiten.  Wij danken Adem voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem veel succes met zijn onderneming."

Klanten kunnen binnenkort 6 dagen per week terecht bij Mobile Service Centre NIJMEGEN-KERKENBOS en via de website (www.mobileservicecentre.eu) alsdan een afspraak inplannen. 

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

26 sep

03:30
Locatie: Retiro

SJOA ledenborrel

10 sep

03:30
Locatie: zalencentrum Staring in Zevenaar

Bedrijvenmarkt Zevenaar