Nieuwe vestiging A-VISION IT-zorgvoorziening in Hengelo
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 25-01-2019

Nieuwe vestiging A-VISION IT-zorgvoorziening in Hengelo

Na een positieve start in Apeldoorn in 2018 is in hetTwentse Hengelo een tweede IT-zorgvoorziening geopend door A-VISION voor (dreigende) thuiszittende jongeren en (jong)volwassenen met autisme, hoogbegaafdheid, NAH of AD(H)D.

Mensen met autisme, hoogbegaafdheid, NAH of AD(H)D hebben een enorme kracht om zich te ontwikkelen, weet Astrid Lubbers, directeur A-VISION. Helaas worden hun talenten, zegt zij, vaak ondergesneeuwd doordat er gedacht en gewerkt wordt vanuit beperkingen in plaats van mogelijkheden. Hierdoor is er uitval op school of werk en zitten veel jongeren en volwassenen thuis. Het ontwikkelen van IT-vaardigheden heeft veelal wel de interesse. Hierbij kan SprInT(pre)Campus een goede plek bieden. En om een bredere regio te bereiken, is nu een nieuwe vestiging in Hengelo geopend aan de Demmersweg. In Apeldoorn is A-VISION gevestigd aan de Laan van Westenenk 162.

SprInT(pre)Campus

SprInT(pre)Campus is een zorgvoorziening waarbij wordt gekozen voor IT als middel om aan de slag te gaan. Samen met persoonlijke begeleiders en IT-coaches wordt gewerkt aan herstel en zelfvertrouwen. Naast IT-vaardigheden, zoals  programmeren, ontwerpen en 3D, leren de jongeren en (jong)volwassenen ook omgaan met hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Open Huis

Voor belangstellenden die meer willen weten over SprInT(pre)Campus houdt A-VISION op vrijdag 1 februari Open Huis aan de Demmersweg 3-11 in Hengelo, van 13.00 tot 18.00 uur.

sprintprecampus.nl 

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

00:56
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:56
Locatie: Rozet

OKA in Rozet