Nijmegen levert relatief veel startende ondernemers
Redacteur: André Sonneville | Fotograaf: Christian Keijsers Fotografie Geplaatst op: 19-12-2018

Nijmegen levert relatief veel startende ondernemers

Afgezet tegen het aantal inwoners heeft Nijmegen als universiteitsstad met gemiddeld zo’n 10,2 starters per 1000 inwoners relatief een van de grootst aantal startende ondernemers van Nederland (CBS, 2017).

Startersdagen.com helpt deze startende ondernemers graag op weg in samenwerking met Rabobank Rijk van Nijmegen en Interpolis. Samen organiseren deze partijen een gratis startersdag bij de Lindenberg in Nijmegen op woensdag 28 februari. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud of oriënterende starters.

Programma

Een avondvullend programma met startersmarkt en diverse workshops en seminars moet de ondernemers goed voorbereiden en informeren over wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een onderneming. Daarnaast wordt de focus gelegd op doorgroeien van bedrijven. Iedereen die een bedrijf wil gaan starten of een bedrijf heeft tot drie jaar oud, is dan ook van harte welkom. Deelname aan de startersdag is geheel gratis.

Het officiële programma op 28 februari begint om 18:45 uur, maar het is ook mogelijk om tijdens het voorprogramma vanaf 18:00 uur te speeddaten met Rabobank adviseurs over bijvoorbeeld ondernemingsplannen of financieringen.

Tijdens deze avond worden seminars aangeboden over o.a. verzekeren, ondernemingsplannen, juridische gevolgen ondernemerschap, zakelijk krediet, geld besparen met administratie, tips voor startende ondernemers, merkregistratie, sales training en een inspiratiesessie door een succesvolle ondernemer.

Kennispartners

Kennispartners die op 28 februari aanwezig zijn: Rabobank Rijk van Nijmegen, Interpolis, Hekkelman Advocaten / Notarissen, BOIP, StartUp Nijmegen, Startersdagen.com, Ondernemersklankbord, Administratiekantoor van der Kuijl, Swipe Media, MNQpeters fotografie, Sales Kracht Coach, Inspiratiesessie Job Lohman, Bedrijvencentrum Groenestraat, Jong MKB Arnhem Nijmegen, Qredits, Startup-Mix, BGH Accountants & Adviseurs, UWV, ROC Nijmegen, Blijf Vitaal Massage, Starters4communities, Mooimentje, HAN (Young in Business).

Aanmelden via www.startersdagen.com/nijmegen2018.


Fotobijschrift: Maak een goede start met je eigen bedrijf tijdens de startersdag op 28 februari in de Lindenberg in Nijmegen.

Auteur Geschreven door:

André Sonneville

Foto's Fotografie door:

Christian Keijsers Fotografie

Agenda Activiteiten

19 feb

05:07
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

18 dec

05:07
Locatie: Heijenoordseweg 5 Arnhem

Kerstborrel Ronald McDonald Business Breakfast Club