Nominaties Ondernemer van het jaar Westervoort bekend
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Frank Thooft Geplaatst op: 19-02-2019

Nominaties Ondernemer van het jaar Westervoort bekend

Genomineerde ondernemers
De ondernemers die zijn genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar 2017 zijn: Janiek Kroon van hart for her Westervoort, Bas Bloemberg van Auto Service Bas Bloemberg en Manfred Pelgrim van Huis ter West. De ondernemers werden woensdag 15 november jl. uitgenodigd voor een borrel bij de winnaar van vorig jaar Henrik Versteegh van Bodywear Superstore en Engelvaart’s Groothandel. Daar kregen de genomineerden het goede nieuws te horen.

Collega ondernemer nomineren
In de afgelopen maanden konden alle leden van Ondernemend Westervoort een collega-lid nomineren voor de verkiezing. De genomineerde ondernemers ontvingen de meeste nominaties. Zij gaan nu de strijd aan voor de titel “Ondernemer van het Jaar 2017” en krijgen in de maand december bezoek van een deskundige jury.

Deze jury bestaat uit de “Ondernemer van het Jaar 2016” Hendrik Versteegh van Bodywear Superstore en de ondernemers Johan Paape en Dirk van der Mark die hun sporen reeds verdiend hebben als ondernemer. De jury beoordeelt tijdens het bezoek de bedrijven aan de hand van diverse criteria zoals uitstraling, klantgerichtheid en hun maatschappelijke rol voor Westervoort. Tijdens het Nieuwjaarsgala van Ondernemend Westervoort op 11 januari 2018, wordt de winnaar van deze verkiezing bekend gemaakt. Hoofdsponsor van deze verkiezing is Rabobank Arnhem en Omstreken.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

19 feb

05:40
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

30 jan

05:40
Locatie: Rabobank Apeldoorn, Eendrachtstraat 133, 7336 AC

Nieuwjaarsbijeenkomst Apeldoorns Business Collectief