Winnaars Apeldoorn Business Awards 2018 bekend
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Elisabeth van Horen Geplaatst op: 12-10-2018

Winnaars Apeldoorn Business Awards 2018 bekend

Juryvoorzitter Angelique Hommes van de Apeldoorn Business Awards maakte donderdagavond 11 oktober tijdens de Award Night in Theater Orpheus bekend welke bedrijven in 2018 een Business Award hebben gewonnen.

In zes verschillende categorieën werd een prijs uitgereikt. Per categorie waren er drie genomineerden. De uiteindelijke winnaars zijn:
Starters: Youngster
Detailhandel: Echte Bakker Keurhorst
Groothandel en Dienstverlening: Bierbrouwerij de Vlijt/Veluwse Schavuyt
Toerisme en Horeca: Drakenbootfestival Apeldoorn
Industrie en Technologie: K.I.M. Nederland
Maatschappelijke organisaties: Stichting ‘kLEEF!

Publieksprijs

Ook werd er een Publieksprijs uitgereikt. Grote winnaar is IJs van Co uit Hoenderloo. Het Apeldoornse publiek kon de afgelopen weken zijn stem uitbrengen via de website. Er zijn 4351 unieke stemmen uitgebracht.

Nog drie jaar

Tijdens de afsluiting van de avond werd bekend dat de Apeldoorn Business Awards, dit jaar was de derde editie, nog drie jaar doorgaan en dat Centraal Beheer zich voor die periode aansluit als Premium Partner. De Apeldoorn Business Awards is opgericht door Mike van Woudenberg en Marc Ankersmid. Zij willen de beste bedrijven van Apeldoorn een podium geven en daarnaast het Apeldoorns bedrijfsleven inspireren en verbinden.

Foto: Echte Bakker Keurhorst won een Apeldoorn Business Award in de categorie detailhandel. Presentator van de avond was Harm Edens.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Elisabeth van Horen

Agenda Activiteiten

08 okt

17:36
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

17:36
Locatie: Rozet

OKA in Rozet