Winnaars Verkiezing Jong MKB’er Arnhem-Nijmegen 2018 zijn bekend
Redacteur: André Sonneville | Fotograaf: W. Sietinga | Sietinga Fotografie Geplaatst op: 26-05-2019

Winnaars Verkiezing Jong MKB’er Arnhem-Nijmegen 2018 zijn bekend

Erik Langhout (Elonisas, Nijmegen), Lucienne de Bie (Bie Organized, Bemmel) en Kim van Savooijen (Kim colour guided design, Arnhem) zijn afgelopen dinsdag 3 april uitgeroepen tot winnaars van de verkiezing Jong MKB’er Arnhem-Nijmegen 2018.

De juiste keuze door vakjury en publiek werd bevestigd door passievolle en winnende presentaties die het drietal gaf tijdens de verkiezingsavond in de Thiemeloods in Nijmegen. De vakjury, bestaande uit Dick Bos (StartUp Nijmegen), Claire Persant Snoep (Rabobank Rijk van Nijmegen) en Rob Burow (Masc) heeft enkele weken geleden al de drie bedrijven en hun ondernemers bezocht en zo alvast een kijkje in de keuken kunnen nemen van drie totaal verschillende bedrijven. 

Tijdens de verkiezingsavond konden de aanwezigen na afloop van de presentaties vragen stellen aan de genomineerden, waarna ze konden stemmen op hun favoriet. De vakjury heeft unaniem Lucienne de Bie aangewezen als winnares en zij mag zich dus een jaar lang Jong MKB’er Arnhem-Nijmegen noemen. De ruime meerderheid van de aanwezigen heeft op Kim van Savooijen gestemd en daarmee heeft zij de publieksprijs gewonnen. 

Jong MKB Arnhem-Nijmegen staat altijd open voor nieuwe leden! Iedere zelfstandige ondernemer die minder dan 7 jaar actief is, is van harte welkom om vrijblijvend een eerste bijeenkomst bij te wonen. Informatie: http://www.jongmkbkan.nl .


Op de foto: De drie winnaars (met bloemen), geflankeerd door de jury.

Auteur Geschreven door:

André Sonneville

Foto's Fotografie door:

W. Sietinga | Sietinga Fotografie

Agenda Activiteiten

23 mei

11:35
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

11:35
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze