Zin in een wedstrijdje?
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Maxpixels Geplaatst op: 28-01-2020

Zin in een wedstrijdje?

Recentelijk werd het sportnieuws voor de autoliefhebber weer overspoeld door de mooie beelden van Dakar 2020 en met de Formule 1 in Zandvoort terug op de kalender belooft het een mooi autosportjaar te worden. Als auto(sport)liefhebber kijk ik dan ook reikhalzend uit naar de lente, wanneer we alle nattigheid en kou weer achter ons kunnen laten en lekker de weg op kunnen gaan. Mede daarom organiseren we ook dit jaar alweer voor de vierde keer de VNO-NCW & JM Ondernemersrally. Een ontzettend leuke dag, met een enorm diverse groep mensen en voertuigen, een mooie route en ook nog culinair genieten. Maar wat vooral leuk is, is dat dit een voorbeeld is van een mooie samenwerking tussen VNO-NCW Midden en Jong Management.

Als bestuurslid in Arnhem Nijmegen van zowel Jong Management als VNO-NCW Midden ben ik de schakel tussen beiden. En ondanks dat beide clubs aan elkaar gelieerd zijn, is de gemene deler niet altijd evident. Waar JM leden lid zijn op persoonlijke titel, kijkt VNO naar de organisatie. Waar JM’ers uitgaan van samenzijn en ontwikkeling op persoonlijk vlak, heeft VNO een niet te onderschatten rol in beleidsvorming en economische ontwikkeling. Echter, wat je juist bij zo’n rally merkt, is dat we uiteindelijk allemaal wel ondernemende mensen zijn, met een enorme drive om vooruit te willen en of dat nou binnen een kleine onderneming of corporate is, we delen een gezamenlijke passie en motivatie en dat maakt dat er altijd boeiende gesprekken ontstaan. Vandaar dat ik het in mijn rol belangrijk vind om de verbinding tussen onze verenigingen zoveel mogelijk te faciliteren, om in ieder geval te zorgen dat de mogelijkheid ontstaat om elkaar te leren kennen, op welke manier dan ook.

Tijdens de rally zal een diverse mix elkaar ontmoeten; van JM tot VNO-NCW, van jong tot ervaren, van MKB tot corporate, van cabrio tot volledig elektrisch en uit allerlei branches en sectoren. We organiseren op een ontspannen manier een activiteit die werkgevers zowel de kans biedt om te netwerken, maar ook om bezig te zijn met inhoudelijke onderwerpen zoals mobiliteit en bereikbaarheid.

Hoewel het jaar pas net begonnen is, kan ik niet wachten tot het voorjaar is. Donderdag 18 juni geven we gas en maken we er weer een fantastische dag van. Doe je mee? Aanmelden kan via de website van VNO-NCW Midden.

Gastcolumn door Ilko Bosman
Bestuurder Arnhem Nijmegen
Jong Management & VNO-NCW Midden

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Maxpixels

Agenda Activiteiten

08 okt

00:58
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:58
Locatie: Rozet

OKA in Rozet