Je bekijkt nu Geef je tuin iets meer luxe en investeer in nieuwe producten voor in de tuin

Geef je tuin iets meer luxe en investeer in nieuwe producten voor in de tuin

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog

Heb jij al jaren dezelfde tuinmeubelen en is het tijd voor iets nieuws? Creëer een nieuwe stijl in je tuin! Door te kijken wat bij je huis past en waar iedereen jaloers op wordt. Nieuwe producten kiezen kan best lastig zijn. Hoe jij je luxe tuinmeubelen samenstelt, bepaal je zelf en kun je zo gek maken als je zelf wilt. Ga je alleen voor een lounge of heb je ook nog plek voor een grote tuintafel, een warm vuurtje of een hangmat? Wij geven je graag wat tips voor jouw droomtuin dus lees snel verder. 

Nieuwe trend: luxe tuinmeubelen

Verwen jezelf en investeer in de mooiste tuinmeubelen waar jij jaren van kan genieten. De luxe tuinmeubelen kunnen je tuin gelijk een hele andere sfeer geven. De keuze is eindeloos, van houten tuinmeubelen tot aan rieten stoelen en van tuinmeubelen die je tijdens de regen moet bedekken tot aan meubelen die altijd buiten kunnen blijven staan. Daarnaast moeten de tuinmeubelen ook lekker zitten en moet er genoeg plek zijn voor de gasten die jij wilt uitnodigen.

Breng sfeer aan je tuin

Met welke luxe tuinmeubelen creëer jij de sfeer die je in je tuin wilt? Rieten tuinmeubelen geven je terras en tuin een rustige en tijdloze sfeer. De structuur van het riet geeft meer levendigheid aan je tuin en in de zomer staat dit perfect met de zon. Kies je liever voor een stijlvollere tuin omringd door groen en bloemen? Dan passen houten tuinmeubelen meer bij jouw tuin. Houten tuinmeubelen geven jouw terras meer luxe en een gastvrije uitstraling. Daarnaast is het ook belangrijk om te kiezen voor een vierkante stenen tafel of een ronde glazen tafel. Alle meubelen moeten natuurlijk wel met elkaar matchen. 

Koop luxe tuinstoelen 

Al deze opties brengen best wat keuzes met zich mee. En dan hebben we nog niet over de opstelling gesproken. Je kunt je tuin zo efficiënt mogelijk ingericht, maar je kunt de opstelling ook zo ruim mogelijk laten. Met een hoekbank voorzien van een liggedeelte  of een rechte bank, heb je vanaf je bank een prachtig uitzicht over de tuin. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een tafel met alleen stoelen of wat poefjes hier en daar. Om het helemaal af te maken kun je een luxe tuinstoel kopen, zodat je een heerlijke plek hebt om in de zomer te zitten. 

Hopelijk heb je wat aan deze tips gehad. Doe inspiratie op en ga eens bij een tuinwinkel langs, je hoeft nog niet gelijk in één middag te beslissen. Het investeren in je tuin kan je een blij gevoel geven, want zo kun je heerlijk genieten van de zon tijdens de fijne zomermaanden.