Mediaspecialist: Dinotra Heymans

Dinotra Heymans

Ik ben verslaafd aan social media, smartphone fotografie en smartphone vloggen. En graag deel ik deze koorts met ondernemers ...
Dus wat velen al eerder hebben gedaan, is van mijn hobby mijn werk gemaakt!

Met mijn onderneming Dinotra Social kunnen ondernemers mij inschakelen voor online en offline marketing:Dit werk geeft mij energie! Positieve energie die ik graag met jou deel. Wanneer je met mij in zee gaat, kan je verwachten dat ik mij volledig voor je inzet.
Aan toewijding geen gebrek!

Bedrijfsnaam: Dinotra Social
E-mailadres: contact@dinotra.social
Mobiel: 06 14 77 56 08
Social Media
Competenties
  • Sociaal
  • Empathisch
  • Creatief
  • Inspirerend
  • Klantgericht
  • Integer
  • Flexibel
Ervaring en Missie

Ervaring

Met het idee dat ik aan de slag zou gaan als Creatief therapeut Beeldend, ben ik na mijn opleiding terecht gekomen bij de kinderopvang en buitenschoolse opvang als activiteiten leidster. Hoe gezellig ik het ook vond, na een aantal jaren miste ik de uitdaging in het werk.
Ik heb toen de overstap gemaakt naar commercie en ben ik enkele jaren werkzaam geweest binnen het verzekeringswezen en uiteindelijk het bankwezen. Bij het laatste ben ik jaren adviseur geweest voor particuliere klanten. Men kon bij mij terecht voor zaken als betalen, sparen en consumptief lenen, verzekeringen en bankzaken regelen na het overlijden van een klant.

Binnen de bank werd ik al snel door mijn interesse de vraagbaak op het gebied van internetbankieren en mobiel bankieren. En samen met de afdeling communicatie van de lokale bank waar ik werkte, begon ik ook te helpen met social media.
Mijn takenpakket werd naast klantbediening breder, namelijk de medewerkers meenemen in de nieuwe online processen en uiteindelijk zelfs workshops geven aan klanten op het gebied van internet- en mobiel bankieren.

Dit alles zorgde ervoor dat ik méér wilde met online. Ik zag en zie dat hier meer te halen valt, men zich hierin kan verbeteren en ik de mensen daarbij wil helpen. Ik heb toen de knoop doorgehakt en mijn vaste aanstelling bij de bank opgezegd en mij in het ondernemerschap gegooid!


Mijn missie

Samen met jou aan de slag gaan met online en offline marketing, waardoor jouw onderneming gezien wordt door velen! En dat kan door op die zeepkist te gaan staan dat social media heet.
Doordat jij en ik direct contact hebben, elkaar kennen, kan er vertrouwen gecreëerd worden waarin er stappen gezet kunnen worden.
In plaats van een bureau met vele medewerkers, ken jij bij Dinotra Social iedereen. Namelijk mij. Voor makkelijk, snel en vertrouwd contact.

Wil je meer weten? Neem dan zeker contact met mij op!

  • contact@dinotra.social
  • 06 14 77 56 08 (bellen, sms, WhatsApp, Telegram, Signal ...)
  • www.dinotra.social/contact